Szépség

Scarlett Johansson szépségtitkai

Gurics Krisztina 2012. 07. 26.

Scarlett Johansson ösztönösen egyszerű, mégis megszívlelendő szépségszabályai között kiemelt helyen szerepel a mostanában védjegyévé vált vörös rúzs és körömlakk mellett az üde pír és esténként a smink maradéktalan eltávolítása.

 
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

1. Közhely, de igaz

Tudom, hogy frázisnak számít, de ahhoz, hogy szép maradjon a bőrünk, tényleg nagyon fontos, hogy este alaposan lemossuk a sminkünket. Sosem bújok ágyba kisiminkelve, még hajnali négykor sem vagyok rest letisztítani az arcom. A Sublimage Essential Comfort Cleanser zseléből olajjá változó textúrája tökéletes az érzékeny bőrömhöz. Ezen kívül rengeteg vizet iszom. Az egész szervezetnek jót tesz, nemcsak a bőrnek.

2. Szeresd a pirosítót!

A legtöbb nő nem szereti, és nem használ pirosítót, én viszont nem tudok meglenni nélküle. Mivel elég világos bőröm van, a puha, rózsás-barackos tónusok állnak a legjobban. Nyáron a Bronzer Blush Duo pírt használom, a rózsás tónust a járomcsontomra, a bronz árnyalatot alá viszem fel, ez ad egy kis kontúrt az arcomnak.

3. Nappal a kevesebb több

Napközben nem szeretem a túl sok sminket. Az alapozót a vörös szőnyegre tartogatom, csak korrektort használok a karikák és bőrhibák eltüntetésére. Egy leheletnyi pírt teszek fel és kifestem a pilláimat – a Superextend Extreme szempillaspirál szépen kiemeli a szempillákat – és ceruzával kicsit átszínezem a szemöldököm. A rendezett szemöldöktől valahogy az egész arc ápolt és rendezett lesz.

4. Este lehetünk bátrabbak

Alkalmi sminknél mindig csak egy valamit hangsúlyozok. Imádom a vörös rúzst, mert arról árulkodik, hogy ezért az estéért még erőfeszítésekre is hajlandóak vagyunk. Ilyenkor kompakt alapozót használok az arcomra, az Ever Matte tényleg egész este matt marad, a szemöldökömet pedig kicsit erősebbre festem.

5. Találd meg a kedvenced!

Most a vörös körmökért rajongok – klasszikus és szexi. A Color Riche 403-as színét használom.

 

Scarlett Johansson-10 szépségszabály – az Elle magazin augusztusi számában Scarlett még több szépségtippet árul el nektek!

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett