Szépség

A fiatal nők tündöklő hajáért

2012. 06. 20.

Június elején mutatta be a Kérastase legújabb, kifejezetten a fiatal nők igényeire fókuszáló termékcsaládját, amely gyönyörű, lágy, könnyű és csillogó hajat ígér. Kipróbáltuk!

A fiatal nők tündöklő hajáért

Az új Cristalliste hajápoló termékcsalád Folyékony Fény technológiával veszi fel a harcot a fiatal felnőtt nők problémáival.

A 18-25 év körüli nőkre jellemző, hogy a szervezetükben zajló változások lassan kiegyenlítődnek, de fejbőrük még túl hamar zsírosodik. Hajszálaikat még nem tették ki annyi kémiai és fizikai megpróbáltatásnak (rengeteg festés, vasalás, göndörítés stb.) így nem igényelnek problémaspecifikus ápolást. Viszont hajuk gyakran lehet matt és fénytelen abból adódóan, hogy hiányzik róla a védelmet biztosító hidro-lipid filmréteg, mely könnyen dehidratált hajszálakhoz vezethet. (Ez a folyamat a hosszú haj természetes velejárója). Céljuk a sokáig friss, lágy és csillogó hajkorona.

Az új termékcsalád ezekre az igényekre jelent megoldást. Ultrakönnyű állagának köszönhetően gyengéden ápolja a hajat, selymes tapintást és kristályfényű csillogást biztosít. A hajápoló program 3 lépésből áll. Nézzük mit ígérnek a termékek:

A Bain Cristal kristályfény hajfürdő fejbőrkiegyensúlyozó összetevői intenzív habbal küzdenek az idő előtti zsírosodás ellen, így tiszta érzetet biztosítanak a fejbőrön. Növényi kivonatot tartalmazó formulájának köszönhetően meggátolja a matt hatás kialakulását, és csillogóvá teszi a hajat. Színezék- parabén- és szilikonmentes, ezzel is eleget téve a fiatal nők környezettudatos elvárásainak. (Ajánlott fogyasztói ára: 4.450 Ft)

A Lait Cristal kristályfény hajápoló tej kizárólag a dehidratált, érzékeny zónákon fejti ki hatását. Kiegészíti a hajfelszín egyenetlenségeit, ezáltal ideális ápolást nyújt a kiszáradásra hajlamos hajnak. Kiemeli a haj természetes csillogását, miközben selymes tapintást biztosít és megkönnyíti a haj kifésülését. (Ajánlott fogyasztói ára: 6.400 Ft)

A Lumière Liquide kristályfény eszencia koncentráltan tartalmaz aminosavakat és vitaminokat, ezáltal természetes védőréteget von a hajszál köré, így óvja meg a kiszáradástól. Ultrakönnyű formulája szikrázóan csillogóvá és puhává varázsolja a hajat. (Ajánlott fogyasztói ára: 6. 950 Ft)

 

 

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett