Divat

Ma ezt vettem fel – Pálmai Anna

2012. 07. 09.

Ezen a héten Pálmai Anna színésznő mutatja meg, melyik nap mit vesz fel.

július 13. péntek

Csinosan kell megjelennem délután egy elegáns helyen, így az egyik fekete ruhám mellett döntöttem, az új táskámmal és fekete lakk tűsarkúval vettem fel. Szeretem fényes övvel hangsúlyozni a vékony derekamat. Kedvelem ezt a szettet, mert nagyon nőies viselet.

Ruha (Mexx)

Táska (Parfois)

 

július 12. csütörtök

Ez az egyik kedvenc szoknyám. Legszívesebben le sem venném egész nyáron. Kényelmes és vagány, cigánylányos utánérzete van, imádom. Csakúgy, mint a felsőt, ami gyakorlatilag egy fehérnemű, de imádom felsőrészként, vastag övvel a csípőmön hordani.

Szoknya (H&M)

 

július 11. szerda

A ruhatáram egyik legkedvesebb darabja ez a farmer. Szeretem felvenni ezzel az övvel, amit Párizsban vettem. Szerintem kockás inggel viselve elég menő.

Farmer (Pepe Jeans)

Öv (Gap)

 

július 10. kedd

Ez a fekete ruha egy forgatáson volt a jelmezem. Csak jeles alkalmakra veszem fel, mert nagyon féltem a különleges anyagát. Ezüst szandállal, vagy púderszínű lakk tűsarkúval hordom.

Ruha (Zara)

 

július 9. hétfő

Ez a lila ruha az egyik kedvenc darabom. Délutáni semmittevéshez, kávézáshoz és hajnalig tartó táncos mulatsághoz a legjobb viselet, mert kényelmes és nőies egyszerre.

Ruha (Sugarbird)

Fotó: Székely Kriszta


Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett