Divat

Ma ezt vettem fel – Kozma Orsi

2012. 07. 02.

Új sorozatunkban minden héten más ismert nő ruhatárába lesünk bele: elsőként Kozma Orsi mutatja meg, melyik nap mit vesz fel.

július 6. péntek

Ez is egy tipikus Orsi-szett. A cipőt még tavaly a Sziget fesztiválra vettem, amikor a Gesztivál keretében újra színpadra léptem a Jazz+Az-zal. A puffos ujjú fekete zakó nagy kedvencem, fellépésre és hétköznapra is kiváló. Ha nagy a kánikula, úgyis lekerül rólam, de az egész összeállításnak fotos része.

Fehér ujjatlan felső (Zara)

Fekete zakó (H&M)

Farmer (H&M)

Táska (Mango)

Karkötők (H&M)

Fülbevaló (H&M)

Cipő (H&M)

 

július 5. csütörtök

A barna jumpsuit a kánikulában nagyon jó viselet, szellős, könnyű. Sokáig ódzkodtam a telitalpú cipőktől, de ebbe a szandálba beleszerettem, és rájöttem, hogy nagyon kényelmes, formálja a lábat, ráadásul magasabb leszek tőle.

Barna jumpsuit (Pimkie)

Táska (Springfiled)

Ékszerek (barátnőktől kaptam ajándékba, plusz saját)

Telitalpú szandál (Rocketdog)

 

július 4. szerda

A képen látható szandál most éppen nagy kedvencem, szinte egész nyáron ebben vagyok, mert kényelmes és szinte mindenhez fel tudom venni. Az ingruhát vagy tíz évvel ezelőtt vásároltam, szintén nagyon szeretem.

Fekete ingruha (Max Mara Sportmax)

Öv (valami olasz márka)

Táska (Mango)

Fülbevaló (barátnőtől)

Saru (H&M)

július 3. kedd

Rohangáláshoz ez az egyik legideálisabb öltözékem. Szeretem a színeket – a most divatos neonért is odavagyok –, de hétköznapokon a fekete, fehér, szürke, barna és vaj árnyalatokat kedvelem, és az egyszerűbb, letisztultabb szabásvonalakat.

Szürke, megkötős maxi póló (H&M)

Táska (Mango)

Fekete leggings (Calzedonia)

Ékszerek (Bijou Brigitte)

Szürke magas sarkú cipő (Mango)

július 2. hétfő

A hétköznapokban semleges, laza, kényelmes ruhákat hordok, bár ha interjúra kell mennem, akkor feldobom a szettemet egy magas sarkúval és pár ékszerrel.
Most is ilyen napom van, ráadásul olyan helyre megyek, ahol hűvös lesz, így a fehér, rövid ujjú blúz mellé egy könnyű műbőr kabátot is felveszek farmerrel, és fehér magas sarkú szandállal.

Blúz (Guess)

Kabát (Stradivarius)

Farmer (H&M)

Fehér magas sarkú szandál (Zara)

 

 

 Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett