Divat

Jean Paul Gaultier a Coca-Cola új tervezője

Molnár Katinka 2012. 07. 02.

A Coca-Cola időről időre piacra dobja különleges Light Cola palackjait, melyek tervezésére mindig egy híres designert kérnek fel.

Jean Paul Gaultier a Coca-Cola új tervezője

Az amerikai cég 2003 óta ad ki speciális csomagloású, limitált szériás diétás kólát. Olyan neves tervezők álmodták már újra a legendás ívű üveget, mint Moschino, Versace, Missoni, Etro, Matthew Williamson, Marni, Manolo Blahnik és Diane Von Furstenberg. Természetesen nem maradhatott ki a sorból Karl Lagerfeld sem, aki a Cola Light egyik legnagyobb rajongója. A kulisszák mögött azt beszélik, bárhová is megy, kell, hogy legyen behűtve egy az üdítőből, amit kristálypohárból kíván elfogyasztani.

Ehhez a neves társasághoz csatlakozik most Jean Paul Gaultier, aki nemcsak a csomagolást gondolta ki, hanem kreatív igazgatóként a reklámkampányok tervezésében is közreműködött. Gaultier összesen három különböző palackot tervezett. A Day elnevezésű üvegen a tervező stílusjegyévé vált csíkos felső mintája köszön vissza, a Night palackra másik jellegzetes sziluettje, a fűző került fel, míg a harmadik tetoválásmintát kapott.

Gaultier a kulisszák mögött:

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett