Divat

A csíkos kétszer

Molnár Katinka 2012. 06. 27.

Nincs az a márka, amelynek a kínálatában ne találnánk most valamilyen csíkos darabot. Felsőt, ruhát, kardigánt, vagy táskát és cipőt is. Mi most egy egyszerű csíkos toppal mutatjuk be, hogyan lehet ugyanazt az alapdarabot többféleképpen variálni.

Idén nagyon divatosak a derékon megkötött felsők, blúzok. Ebből vehetünk instant csomózottat, de elkészíthetjük magunk is, ha egy bővebb trikót megtekerünk. Esetleg egy direkt erre a célra szánt felsőt fel is hasíthatunk elöl, hogy még könnyebb legyen megkötni.  Ha megvan a kiindulópont, párosíthatjuk elegánsabb vagy lazább darabokkal is.

Magas derekú fekete sorttal vagy nadrággal tökéletes darabunkmegjelenést kapunk a kora esti bulira. A fekete-fehér komorságát élénk kiegészítőkkel törjük meg. Egy korall táskával és szandállal nem foghatunk mellé. Ha szeretnénk ékszert venni, azok legyenek bronzos, aranyló árnyalatúak, amelyek a lebarnult bőrön is remekül mutatnak. Egy ilyen feltűnő szetthez a sminkünk legyen visszafogott, bőven elegendő egy fekete tusvonal és némi szempillaspirál!

Ha egy lazább, vízparti vagy városnéző összeállítást szeretnénk, párosítsuk csíkos felsőnket egyenes vagy szűk szárú farmerrel. Kiegészítőket válasszunk a szezon másik nagy kedvencének számító, púderes árnyalatok közül. Húzzunk lapos sarut, és ha egész nap a várost tervezzük járni, nem árt, ha kalappal óvjuk a fejünket a tűző nyári naptól. A nagy melegben senki sem szeret túl sok sminket viselni, ehhez a kombinációhoz egy feltűnő narancsos szájfény éppen elég.

csíkos

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett