Divat

Tom Ford időnként hetero

2011. 04. 08.

Tom Ford napjaink egyik legprogresszívabban gondolkodó divattervezője. Ruháiban bárki a holnap nőjének érezheti magát, bár ez a szexi elegancia nagyon is tradicionális. A divattörténelem egyik legnagyobb jóstehetsége, különös érzékkel találja el, mi lesz az, amire a piac azonnal ráharap...

Tom Ford időnként hetero

Tom Ford napjaink egyik legprogresszívabban gondolkodó divattervezője. Ruháiban bárki a holnap nőjének érezheti magát, bár ez a szexi elegancia nagyon is tradicionális. A divattörténelem egyik legnagyobb jóstehetsége, különös érzékkel találja el, mi lesz az, amire a piac azonnal ráharap mérföldekkel megelőzött mindenkit már akkor is, amikor a Guccinál és az Yves Saint Laurent-nál dolgozott.

Huszonegy férfiruházati üzlet viseli a nevét világszerte, illetve a sikerbiztos Tom Ford Beauty az Estée Lauder portfoliójában. A limitált kiadású illatokra és rúzsokra hosszú várólisták vannak. Az egész divatvilág lélegzetvisszafojtva várta, hogy mire számíthat a 2011 tavasz/nyári kollekcióban. Aztán egy vasárnap este New Yorkban, a Madison Avenue-i üzletben száz vendég figyelhette a 32 modellt a kifutón – köztük Beyoncét, Julianne Moore-t, Rachel Feinsteint és a hollywoodi producert, Rita Wilsont. Tom szellemes kommentárjai kísérték a divatbemutatót, például amikor Beyoncé jellegzetes kacsintásával elhagyta a kifutót, Tom csak ennyit mondott: „Ebben a pillanatban egészen biztosan hetero vagyok.” Az angol Elle főszerkesztőjének, Lorraine Candy-nek sikerült egészen a visszahúzódó divattervező bizalmába férkőznie, amiről az magazin magyar kiadásának az olvasói is meggyőződhetnek a lap áprilisi számában.

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett