Arcok

Mesébe illő találkozás

2012. 06. 08.

A 23 éves színésznő nemrégiben Hófehérkeként és igyekezett kivédeni mostohaanyja (Julia Roberts) támadásait Tarsem Sigh filmjében, a Tükröm, tükrömben.

Mesébe illő találkozás

ELLE: Melyik a kedvenc tündérmeséd?

Lily Collins: Mindig is imádtam az Alice Csodaországban különös világát. Az angol vidéken nőttem fel, és kislányként sok időt töltöttem a mezőkön sétálva, közben történeteket költöttem, és gondolatban hatalmas teadélutánokat szerveztem.

ELLE: És melyik a kedvenc Grimm meséd?

LC: Őszintén szólva a Hófehérke. Hihetetlen, mennyivel hátborzongatóbb az eredeti történet, mint a Disney-verzió… Szerintem az új feldolgozásban épp az az érdekes, hogy sikerült benne a kettőt vegyíteni.

ELLE: 16 évesen már cikkeket írtál az Elle és a Vogue tiniknek szóló kiadványaiba az USÁ-ban. Próbálkoztál már meseírással?

 

LC: Imádok írni. Amikor kicsi voltam, a magam meséit képzeltem el, de most az újságírás érdekel a legjobban. Nagyon vonz a forgatókönyvírás is, de egyelőre még nem mernék belevágni…

ELLE: Ha lenne hirtelenjében egy varázspálcád, mit varázsolnál vele?

LC: Az öcséim Svájcban élnek édesapámmal, és nagyon régen láttam őket utoljára, úgyhogy azt hiszem, teleportálnám magam. Persze beszélünk telefonon, de nagyon hiányoznak, és olyan gyorsan nőnek!

ELLE: Naponta hányszor konzultálsz a tükröddel?

LC: Főképp reggel, zuhanyozás után. Mivel nem nagyon festem magam, nem is szoktam megigazítani a sminkem. A make-up krédóm: minél kevesebbet kensz fel, annál kevesebb kenődik el!

ELLE: Sokat alszol, mint Csipkerózsika?

LC: Mi tagadás, szeretek aludni! És bár nem vagyok egy partiarc, elég későn fekszem, éjjeli bagoly vagyok.

ELLE: Hollywood tündérmese a számodra?

LC: Igen, de Grimm mese, a sötét és a csodás oldalával együtt. Én azokkal veszem körbe magam, akiket szeretek, és akik szeretnek, és igyekszem pozitív maradni. Megfigyelő álláspontra helyezkedem, és tisztában vagyok vele, hogy minden döntésnek nagy súlya van. De ha esetleg nem kapok meg egy szerepet, azt mondom, biztos megvolt az oka, és mással foglalkozom.

ELLE: És mi a helyzet a fehér lovas herceggel?

LC: Az én hercegem olyasvalaki lesz, aki megnevettet, akivel jól érzem magam, aki különlegesnek tart, védelmez, figyel rám… Jelenleg viszont a munkám foglal le.

ELLE: A valódi életben mely hercegnők inspirálnak?

LC: A bennem élő angol lány Kate-ért rajong. A nagy esküvő napján az USÁ-ban voltam, a tévében láttam a mennyegzőt, bevallom, alig várom, hogy Kate és William királyi pár legyenek! Kate remek nő, sok fiatal lánynak szolgál példaképül.

 

 

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett