KultBlog

Jimmy Kimmel: Nagy tapsot a legtúlértékeltebb színésznőnek!

2017. 02. 27.

Az Oscar-gála műsorvezetője és a közönség kiállt Meryl Streep mellett

Jimmy Kimmel azzal nyitotta meg az Oscar-díj átadó ünnepségét, hogy megemlékezett mindenki kedvenc színésznőjéről, akit ugye az új amerikai elnök Donald Trump nemrég túlértékeltnek nevezett.

"Azért vagyunk itt ma este, hogy nagyszerű színészek előtt tisztelegjünk, de azért is, hogy kitüntessünk néhányat, akik jónak tűnnek, de igazából nem is azok" - viccelődött Kimmel. "És az összes itt megjelent hollywoodi színész közül egy különösen kiállta az idők próbáját, számos cseppet sem inspiráló és abszolút túlértékelt alakításával" - ironizált a műsorvezető.

"Középszerű korai munkájától, a Szarvasvadásztól és a Távol Afrikától a nem magával ragadó Kramer kontra Krameren át, Merl Streep vagy ötven filmben nyegléskedett kopott kis karrierje során. Ez Meryl huszadik Oscar-jelölése, ez annál is lenyűgözőbb, mivel idén nem is szerepelt filmben. Csak úgy megszokásból írtuk le a nevét. Meryl, állj fel, kérlek! Csatlakozzanak, és örvendeztessük meg egy teljesen nem megérdemelt vastapssal, jó? A magasan túlértékelt Meryl Streep!"

Streep eközben igyekezett a férje mögé bújni, de nem úszta meg az utolsó csörtét:

"Egyébként, szép a ruhád! Csak nem Ivanka?"

 

 

.

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett