Backstage

A TW Steel elhozta nekünk Romain Grosjeant

2012. 08. 17.

Különös felbolydulás színtere volt július végén a West End Fashion Caféja: az immáron világszerte népszerű hollandiai TW Steel karóramárka hazai képviselője, a Next-Time Kft által szervezett esemény,  a Lotus  F1 Team és a TW Steel  bemutatója fergeteges sikert aratott.

A csapat Enstone-i bázisáról egy hétre idehozott Lotus Forma 1-es versenyautót és a gyári szimulátort bárki megcsodálhatta, sőt a szimulátorba beülve – a Lotus F1 csapat operátorának segítségével – bárki felmérhette versenyzői tehetségét is: a szimulátorban ülve a Hungaroring pályáján futhatott egy kört, eredményéről pedig elismerő oklevelet is kapott.
Egy különleges programon a média és a hazai társasági élet számos képviselője mellett a TW Steel tt forgalmazó üzlet-tulajdonosok is jelen voltak.  A csúcspont természetesen Romain Grosjean, a Lotus F1 Team sikeres pilótájának érkezése volt. A fiatal, rokonszenves sportoló Szabó Róbert és Lipcsei Betta segítségével  tartott  rövid beszámolót eredményeiről és  terveiről, majd ő is ment pár kört a szimulátorban. Utána már csak őt próbálták legyőzni, de az lett volna a meglepetés, ha ez bárkinek is sikerült volna.

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett