Backstage

Üzlet és stílus

2012. 06. 21.

Nagy sikerrel rendezték meg Magyarországon először - a Symbol étteremben - az Üzlet és stílus elnevezésű konferenciát. A szervezők célja az volt, hogy a 14 neves előadón keresztül felvillantsák az üzleti élet finomságait.

Az üzleti reggelin Béres Alexandra fitness világbajnok a rendszeres testmozgás fontosságát hangsúlyozta, Antal Emese, a Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke pedig a mértékletes és változatos táplálkozásról beszélt, miközben néhány tévhitet is eloszlatott. A délelőtti találkozón Markó Zoltán, az Autopalace M5 (Jaguar képviselet) igazgatója arról beszélt, mennyire fontos, hogy egy üzletember biztonságos autóban utazzon, Melles Botond, az Air France vezetője pedig többek között a repülőgépen felszolgált "üzleti finomságokat” mutatta be. Bencze Lajos, a Citibank szakembere arról beszélt, hogy a bank személyi bankáraira mindig számíthatnak az ügyfelek, Lovas Levente, a Vodafone szakembere pedig a táblagépek hatékonyságfokozó szerepét ecsetelte. Arik Hermann, a Caprice igazgatója a gyémántról mint befektetésről tartott előadást.



A konferencia délutáni részében Sugár András, a Westel egykori vezérigazgatója "Management dilemmák és kihívások” címmel fejtette ki a hatékony vállalatvezetés lényegét, míg Bujtás János, volt televíziós rendező a rang nélküli vezetés elveit mutatta be. Kiss Róbert Richard újságíró a mobiltelefonálási etikett szabályait ismertette, utána Tóth Csaba, a Roland igazgatója a zene stresszoldó szerepéről tartott előadást. Hajas László az őszülő férfiak számára ajánlott egy új hajfestési megoldást, Biegelbauer Norbert a Bado Öltönyszalon képviseletében az aktuális férfidivatról, Léber Barbara divattervező pedig a női divatról beszélt, majd a résztvevők egy impozáns divatbemutatón vettek részt. Az Üzlet és stílus konferencia folytatódik, hiszen már több mint 30 cég jelezte részvételi szándékát a következő konferenciára, ahol többek között szó esik majd az álmatlanságról, az éleslátásról, a személyiségtípusokról, a vitorlázásról, a borfogyasztás kultúrájáról és egyéb "finomságokról” is.

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett