Backstage

A L’Oréal nyári meglepetései

Katinka 2012. 06. 11.

A L’Oréal Paris mindig híres volt arról, hogy a lehető leghamarabb közvetíti az aktuális trendeket vásárlóinak. Idén sincs ez másként, most egy ragyogó, fiatalos kollekcióval rukkoltak elő.

A L’Oréal Paris első magyar szépségnagykövete Palvin Barbara volt a díszvendége annak a sajtótájékoztatónak, amelynek keretein belül megismerhettük a márka legújabb termékeit.

Reggel 10 órára várták a sajtó képviselőit a Four SeasonsHotel Gresham Palace Budapestbe. A rendezvényen előbb dr. Törőcsik Mária trendkutató tartott nekünk egy nagyon érdekes prezentációt arról, mi alakítja az aktuális szín trendeket, legyen szó életmódról, autóiparról, lakberendezésről szépségápolásról, vagy akár divatról. Többek között mesélt olyan innovatív szőnyegről, melynek színe igazodik a hőmérséklet változásához. De megismerhettük a Pimkie igazán ötletes alkalmazását is, amely Milánó, Párizs és Amszterdam utcadivatjának színeit figyeli. A városok forgalmas pontjain kamerákat helyeztek el, mely rögzíti, milyen színt viselnek az előtte elhaladó emberek. Ebből aztán jelentést készít, órákra, napokra vagy akár hetekre lebontva. Így megtudhatjuk melyik árnyalatot viselték például a Párizsiak leggyakrabban.

A doktornő után a L’Oréal Paris történetének legfiatalabb szépségnagykövete, Palvin Barbara következett, aki olyan sztárok nyomdokaiba lépett, mint Eva Longoria, Gwen Stefani, Jane Fonda, vagy Jennifer Lopez. Barbara elmesélte, hogy elsírta magát örömében, amikor megtudta, beválasztották a szépségnagykövetek illusztris társaságába. Arra a kérdésre, hogy van e valamilyen szépségtitka, a gyönyörű modell két családi praktikát árult el. Nagymamája szerint sok tejet kell inni, mert attól lesz valaki sokáig szép. Édesanyja tanácsa pedig a hideg vizes arcmosás, ami feszesíti a bőrt. Barbi kiemelte még azt, mennyire fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal, hiszen a szépség belülről fakad.

A Miss Candy kollekció, melynek Barbara a kampányarca a fiatalabb generációt célozza meg, élénk, játékos nyári színeivel. A modell is azt mondta, magáénak érzi ezeket a termékeket, hiszen friss, fiatalos árnyalatokból épül fel. A mi kedvencünk az Infaillibe Color szemhéjpúder, ami tartós, intenzív színt varázsol a szemünkre, textúrája pedig hihetetlenül lágy és könnyű.

Szólj hozzá! - Eddig 0 hozzászólás érkezett